Return to site

Planernas Plan

(Med festbelysning!)

Kära Juldagbok,

Idag är en stor och viktig dag:

Jag har fått en idé!

Det var när jag träffat tant Sylvi i trappan (konstigluktande grannen som jag handlat åt), som allt föll på plats. Före det hade jag knappt kunnat sova eller äta, för jag har bara tänkt på hur jag ska få träffa den som bor i skåpet.

Tant Sylvi stannade nämligen mig i trappan och frågade om vi behöver dekorationsljus. Du vet, såna där små lampor på en lång sladd som man kan vira runt granen eller balkongen eller sånt. Tant Sylvi sa att hon reser till sin dotter på julen och ändå inte orkar pynta så värst mera. Sen kom hon ut med en hel låda full av ljusslingor i olika färger! Jag hoppas såklart att det inte är för att hon tycker synd om oss. Med en pappa i kalsonger och sådär.

Hur som helst, nu har jag i alla fall massor av fina ljus. Och jag har kommit på det. Jag ska bygga ett rum åt den som bor i köksskåpet! Med möbler från mitt gamla dockskåp. Och lyktor som festbelysning! Och kex, såklart. Och SEN: ska jag tejpa fast min telefon inuti skåpet och filma vem det än är som kommer dit på natten.

Åååååå, imorgon kanske jag får veta!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly