Return to site

Det mest makalösa

som någonsin hänt

DETTA ÄR HELT OTROLIGT. Jag fick den på film! Lite suddigt blev det för det var så mörkt, och min telefon är inte så fin att den kan filma vad som helst men ändå: Jag har en liten lurvig varelse på bild! Den sitter vid dockhusbordet och dinglar med benen och smaskar på ett kex! Det är helt otroligt! Tror du jag blir rik nu?!

Hanna (helt jättelycklig!)

 

PS. Jag har beslutat att skriva ett brev och lägga i skåpet inatt. Ungefär såhär:

"Hej! Jag heter Hanna. Vem är du? Jag är glad att du tycker om kexen. Försök att inte smula i min pappas säng. Filmen jag filmade när du åt kex är lite mörk, men kan vi göra en ny och ladda upp på YouTube? Vi skulle kunna bli rika båda två och då kunde jag köpa en cykel i julklapp åt min pappa och tre ljuvliga valpar åt min mjukishund Vovven. Och du skulle få en massa godis. Din vän, Hanna"

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly