Return to site

Valpsorg

(och en idé ...)

Kära Juldagbok, jag är inte så smart trots allt.

Det är inte jag som smular i köket. Mjölet jag strödde ut är orört, så nu har jag tvingats dammsuga OCH städa smulor. För jo; det var smulor i köket igen. Och ett helt kex är försvunnet! Vem är det som äter i vårt kök? Jag köper mer kex idag. Jag måste ändå till butiken.

Jag har lovat mig själv att springa förbi leksaksaffären den här gången. Inte titta alls. Det gör så ont att lämna valparna där i skyltfönstret! Jag måste sluta tänka på hur det skulle kännas att hålla om dom. Om de var mina skulle jag ha dom i en vacker korg. Och Vovven skulle också ligga där och mata sina valpar. Stackars, stackars Vovven, som aldrig ska få några bebisar!

Nej, nej det skulle jag ju inte tänka på. Nu går jag. Jag har lovat handla åt tant Sylvi i grannen också. Vi har en massa grannar. Alla är inte snälla. Det finns en jättearg gubbe med en ännu argare hund. Men tant Sylvi är snäll fast det luktar konstigt hos henne. Men det kanske man inte borde säga? Fast det är sant.

Tillägg:

Kära Juldagbok,

Din ägare Hanna är den fiffigaste av alla fiffiga. Det måste jag bara få säga. För jag kom just på det: Jag tänker hälla ut mjöl INNE i köksskåpet! Ett tunt lager som ingen kan lägga märke till om de inte vet. Nu SKA jag ta reda på vad det är för ena rosettknytande möss vi har i skåpet.

Jag rapporterar imorgon.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly