Return to site

Så ska det bli

(Tragiskt)

Idag är det Luciadagen. I leksaksaffärens fönster sitter en nalle som har luciaklänning och en ljuskrona på sitt luddiga huvud. Det är gulligt. Men inte lika gulligt som valparna, såklart. Det känns så sorgligt att gå förbi dem. De tittar på mig med sina ledsna valpögon som säger mig att de längtar till sin mamma Vovven. Nej, nu kan jag inte tänka på det här mera! Det är för tragiskt. För jag har bestämt mig för att jag inte ska bli rik just nu. Fast det gör ont.

Jag har nämligen funderat på gromten. Som hellre vill vara hemlig och helt sin egen, än rik. Det kan jag förstå. Så jag ska inte filma mer. Ni får tro mig när jag berättar. Jag vill inte bli ovän med den första sagovarelse jag träffat! Det känns viktigare än att bli rik.

Vi åt just spenatplättar utan lingonsylt och pappa var sur för jag glömde köpa sylt. Men det var inte sant. Jag köpte gromtegodis istället. Choklad och en müslistång. Jag vill ju få TRÄFFA gromten ...

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly